Salg og kundeservice er en vital del av bedrifter i vekst

Et av de mest lønnsomme tiltakene en bedrift kan gjøre er å legge seg i selen for å beholde sine kunder og bygge videre på gode kundeforhold. God kundeservice og et godt grunnlag for salg er essensielt for å sikre fornøyde kunder og brukere.

Våre kundeservicetjenester

Viktigheten av mersalg og oppsalg

Vi kartlegger kundenes behov og sikrer langsiktig relasjon med god kompetanse, veiledning og kommunikasjon.

Viktigheten av en bekreftelse på at henvendelsen er mottatt 

Vi gir kundene en bekreftelse på at deres henvendelse er mottatt innen satt svartid.
Viktigheten av å være proaktiv

Vi handler i forventing av fremtidige behov, endringer eller problemer for å sikre god informasjon og redusere henvendelse til kundeservice. Kvaliteten speiles i hvor stor grad kunden er fornøyd med svaret. Det handler om å ta seg tid til hver kunde, og jobbe raskt mellom samtalene.

Viktigheten av å være tilgjengelig

Vi møter kundene der de er og når de er der via e-post, telefon, chat og sosiale medier.

Salgstjenester tilpasset deres behov

MERSALG

God kundeservice og mersalg går hand i hand. Når du har dialogen med kunden burde det alltid være et formål å skape en vinn-vinn situasjon gjennom å tilby en forbedring. Gode spørsmålsteknikker er sånn sett viktig for å identifisere kundens behov og øke omsetningen per kunde. Dette kan være alt fra å selge opp en enkel hårklipp til farging og hårkur, til å sikre at en julevask også resulterer i en vårvask når solen ligger høyere på himmelen og vinduene gjenspeiler vinteren som har gått.

WINBACK

Det er lønnsomt å vinne tilbake gamle kunder. Gjennom god innsikt i GDPR og lang erfaring med salgsstrategier kan vi legge opp konkrete strategier for å fange opp de som har «falt av lasset» underveis. Vi har utarbeidet solide spørsmålsteknikker for å avdekke kundens behov og vinne kunden tilbake.

NYSALG

Vi blir motivert av å sette konkrete og robuste mål for våre kunder, og vi ELSKER vekst! Våre salgskonsulenter skiller seg ut ved å gjøre et grundig forarbeid slik at de blir eksperter på sitt produkt eller sin tjeneste, kombinert med finjusterte salgsteknikker. Det handler om å skaffe nye langsiktige og lojale kunder som genererer fast fremtidig inntekt.

MØTEBOOKING

Fokuser på det du er god på, og la profesjonelle ta seg av møtebookingen. Har du et produkt eller en tjeneste som krever et møte ansikt til ansikt for å få solgt inn, men du ser at tiden ikke strekker til for å booke møte med de aktuelle bedriftene? Vi åpner døren inn til dine fremtidige kunder ved å sikre kvalitativt gode møter med riktig beslutningstaker.

Våre samarbeidspartnere

Scroll to Top