Outsourcing av salg- og kundeservice.

Et av de mest lønnsomme tiltakene en bedrift kan gjøre er å legge seg i selen for å beholde sine kunder og bygge videre på gode kundeforhold. God kundeservice er essensielt for å sikre fornøyde kunder og brukere.

Hva betyr Outsourcing for deg som kunde?

Outsourcing betyr å sette hele- eller deler av din virksomhet innen salg og/eller kundeservice til oss.

Håkon Johansen

Våre kundeservicetjenester

Vi har siden 2015 jobbet med kunder som ønsker å bruke våre spesialister innen kundeservice og salg. Vi har vi nå blitt eksperter på prosessene, gjennomføring og leveranser. Vi ansetter alltid de riktige profiler som passer din bedrift.

 

Outsourcing gir deg økt forutsigbarhet, kundetilfredshet, samt bedre kostnads- og tidseffektivitet = bedre resultater totalt.

.

 

Forutsetning for å lykkes er ett tett og grundig samarbeide i starten med god opplæring. Deretter tar vi over jobben for deg og oppdaterer
jevnlig med resultater, så ofte din bedrift måtte ønske.

 

Vi har gode referanser og har fått tilbakemeldinger på at vi letter arbeidet og ofte yter bedre innsats og arbeide enn forventet. 

.

Tjenester tilpasset deres behov

MERSALG & NYSALG

God kundeservice og mersalg går hand i hand. Når du har dialogen med kunden burde det alltid være et formål å skape en vinn-vinn situasjon gjennom å tilby en forbedring. Gode spørsmålsteknikker er sånn sett viktig for å identifisere kundens behov og øke omsetningen per kunde.  

Vi blir motivert av å sette konkrete og robuste mål for våre kunder, og vi ELSKER vekst!  Det handler om å skaffe nye langsiktige og lojale kunder som genererer fast fremtidig inntekt.

WINBACK

Det er lønnsomt å vinne tilbake gamle kunder. Gjennom god innsikt i GDPR og lang erfaring med salgsstrategier kan vi legge opp konkrete strategier for å fange opp de som har «falt av lasset» underveis. Vi har utarbeidet solide spørsmålsteknikker for å avdekke kundens behov og vinne kunden tilbake.

OVERFLOW

Vi tilbyr medarbeidere til deg i tider hvor du trenger ekstra bemanning. Dette kan være sesonger som krever mer av ditt kundesenter og/eller din salgsavdeling. Våre kunder opplever utfordringer med å ha tilgjengelig ansatte til å dekke høy-sesonger og også sykdomsperioder. Det er kostbart å ansette midlertidige ansatte og i tillegg vil underbemanning gå utover kundeopplevelsen og resultatene. Vi ønsker å bistå ditt kundesenter med ekstra personale, slik at det blir en fleksibel og god løsning for deg. Vi har god erfaring for å dekke overflow og gjør alltid det lille ekstra for å sikre gode resultater. 

MØTEBOOKING

Fokuser på det du er god på, og la profesjonelle ta seg av møtebookingen. Har du et produkt eller en tjeneste som krever et møte ansikt til ansikt for å få solgt inn, men du ser at tiden ikke strekker til for å booke møte med de aktuelle bedriftene? Vi åpner døren inn til dine fremtidige kunder ved å sikre kvalitativt gode møter med riktig beslutningstaker.

Våre samarbeidspartnere