CALLSENTER RETAIL

Vi når frem i hele Norge

Footprint leverer salgstjenester over telefon mot dagligvare, KBS, HoReCa og faghandel. Vi sikrer distribusjon og selger inn kampanjer effektivt. Vårt team består av resultatorienterte selgere med konkret ekspertise på retail. 

Footprints Retail Team

Sikrer sortiment og kampanjer

Vi bygger og ivaretar distribusjon på pliktig og frivillig sortiment, og sikrer riktig volum på kjedeaktiviteter. I salgssamtalen øker vi butikkens kjennskap til leverandør, produkter, planogram, priser og aktiviteter. I tillegg bidrar vi til suksessfulle lanseringer ved å selge inn og sikre gjenkjøp på nyheter.

Motiverte eksperter

Våre salgskonsulenter har erfaring fra dagligvarehandelen og får grundig opplæring i kategori og produkter. Hver konsulent må vise til en indre motivasjon for å bygge kompetanse innen salg i dagligvarehandelen og for å oppnå suksess. Alle våre selgere jobber på fastlønn for å sikre kvalitet i innsalget til butikk.

Sparringspartnere med rekkevidde

Med vår erfarne bakgrunn fra dagligvare og vårt kontinuerlige fokus på utvikling av kategoriekspertise, er vi en solid sparringspartner på kategori for butikk. Vi når ALLE butikkene i Norge på kort tid med kvalitetssamtaler som gir direkte resultat. Vi utfører gjerne ad-hoc oppdrag med forskjellige fokus-områder; datovarer, sesong, sykdom eller ferie.

Godt miljø for suksess

Å rekruttere de riktige profilene som evner å kombinere metodikk og salgsteknikker med solid kategoriinnsikt er vinneroppskriften til Footprint. Med fokus på tydelige mål for hver enkelt kunde, resultatmåling, sparring og coaching sørger vi for at hver konsulent tar eierskap til aktuelle kunder og oppdrag. Salgsteknikker + kategoriekspertise = SUKSESS!

Våre samarbeidspartnere